Ontmoet het team

Chiropractor Melick GB Adrian Larrain
Chiropractor

Adrian Larrain D.C.

Adrian Larrain is chiropractor en werd geboren in Normandië (Frankrijk) uit Chileense ouders. Hij groeide voornamelijk op in Zwitserland, studeerde chiropractie in Barcelona (Spanje) en studeerde af in 2014.

Sinds juni 2019 werkt hij in Nederland en heeft een intensieve cursus Nederlands gevolgd om zich de taal zo goed mogelijk eigen te maken. Daarnaast spreekt Adrian ook Frans, Spaans en Engels.

Adrian Larrain is altijd geïnteresseerd geweest in hoe de relatie is tussen onze lichaamshouding, de symptomen en de emotionele toestand en op welke wijze ze elkaar beïnvloeden. Daarvoor heeft hij verschillende methodieken bestudeerd, waarbij de focus lag op de wervelkolom en subtiele bewegingen van de organen en de schedel. Wees niet verbaasd als hij veel van uw kaak zal aflezen, hij heeft namelijk een zeer subtiele methode van behandeling en het zal zeer vriendelijk zijn.

In Spaans Baskenland werkt Dr Larrain 4 jaar lang met mensen van alle leeftijden, van senioren tot sporters met blessures in alle lagen van de bevolking.

Zijn bedoeling is om u te helpen u fit en gezond te voelen en ook zelfzorg op een duurzame manier op u over te brengen.

Chiropractor Melick GB Matthew Barney
Chiropractor

Matthew Barney D.C.

Dr. Matthew Barney is chiropractor en studeerde af aan de Parker Universiteit in Dallas, Verenigde Staten. Na het behalen van zijn Bachelor of Science in Anatomie op de Oswego State University studeerde hij verder om zijn Doctorate of Chiropractic (D.C.) titel te behalen, waarmee hij officieel chiropractor werd.

Ook behaalde hij een tweede titel: Bachelor of Science in Psychologie. Een stage in het Uneve ziekenhuis in Mexico-stad werd door hem volbracht op de radiologie afdeling.

Terug in Dallas, Verenigde Staten, specialiseerde Dr. Larrain zich in het corrigeren van lichaamshoudingen met een focus op het behandelen van chronische hoofdpijn en migraine. Het behandelen van nek- en rugpijn behoort tevens tot zijn professie.

Na het completeren van zijn coschappen in het Veterans Administration Hospital in Dallas besloot hij om zijn carrière als chiropractor te vervolgen in Nederland. De Nederlandse taal heeft hij zich direct machtig gemaakt, door onder meer het volgen van een cursus bij Taleninstituut Regina Coeli in Vught.

Zowel in de Verenigde Staten, Mexico en Nederland heeft Dr. Larrain bijgedragen aan de gezondheid van duizenden patiënten, waaronder pasgeborenen, tieners, professionele & Olympische atleten en senioren.

Dr. Larrain zet zijn ruime chiropractische kennis op hartstochtelijke wijze in om zoveel mogelijk patiënten gezond te maken én te houden.

OPENINGSTIJDEN


maandag
1400 - 1900 uur


dinsdag
Gesloten


woensdag
Gesloten


donderdag
0800 - 1200 uur


vrijdag
Gesloten


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Roerdalen
Dorpsstraat 47
6074 GB Melick
Netherlands
0475-575948